0887 231 914 vilago@mail.bg

ЗА НАС

“Вилаго ЕООД” е строителна фирма която предлага широка гама от услуги в областта на строителството. Основна дейност на фирмата е строителство на еднофамилни и двуфамилни къщи. В по – късен етап се специализира и в изграждането на къщи от дървени и метални конструкции. Строителния процес обхваща от грубо строителство до изграждане на инфраструктурата около застроените обекти. Строителството се извършва както по проект на клиенти, така и по проекти предлагани от фирма “Вилаго ЕООД”. Фирмата предлага проектиране и изграждане на вертикална планировка на терени предвидени за строеж на вили и къщи. Озеленява дворни площи, изгражда камини, барбекюта, навеси и градински кътове. Строителната и ремонтната дейност са в съотвествие с желанието на клиента или по проект на фирмата и се извършва с висококачествени материали, даващи гаранция за качество. Фирмата разполага със собствени машини и оборудване, необходими за извършването на строително – ремонтни дейности, както и екип от високо квалифицирани специалисти. Основните принципи на фирма “Вилаго ЕООД” са високо качество на предлаганите услуги, извършването им в договорените срокове и лоялно отношение към клиентите си.

Взаимно доверие

Фирма “Вилаго ЕООД” държи на добрите взаимотношения и цени своите клиенти. За да бъдат удовлетворени нуждите и желанията и на двете страни, фирмата съставя договор, който открито показва условията и нуждите на клиентът и предоставащият услугата. По този начин се поставя първоначалното доверие, което е нужно за заформянето на сделката.

От терен до ключ без никакви грижи!

Фирма “Вилаго ЕООД” и екипът и държат на своята мисия, която е да покажат на своите клиентите, че е възможно да строят спокойно, приятно и с високо качество своите домове.
По-точно казано фирмата има за приоритет спокойствието на своите клиенти по време на стоителният процес.
Екипът ни не безпокои клиентът с нищо освен изборът на личните му желания относно стоителният обект. Всичко останало е грижа на фирмата и не засяга клиентът освен ако самият той не пожелае да узнае нещо.

Иновативни технологии

В строително – ремонтната дейност се използват утвърдени качествени материали и нови технологии на реномирани производители в бранша.
Фирмата съобразява дейността си спрямо последните иновации в технологиите на производтво и работа с утвърдените продукти така, че да може да подобри качеството на предлаганите услуги.

Нашият екип

Фирмата разполага с ефективна структура и екип от квалифицирани специалисти, които осигуряват високо качество на конкурентни цени. Личната строителната техника на фирмата спомага за ускоряването на строителния процес, което позволява спазването на строго поставените срокове за изпълнение.